L. Gillbergs Bil & AC AB

Gävleborgs län

Information

L. Gillbergs Bil & AC AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där L. Gillbergs Bil & AC AB finns. I Sandviken så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. L. Gillbergs Bil & AC AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket L. Gillbergs Bil & AC AB har haft sedan 1998-01-01. L. Gillbergs Bil & AC AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till L. Gillbergs Bil & AC AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Nabbv. 3, 811 91, Sandviken men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 026-183600.

Sandviken arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är L. Gillbergs Bil & AC AB Privat, ej börsnoterat.

L. Gillbergs Bil & AC AB har idag 556554-9002 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för L. Gillbergs Bil & AC AB

Bolaget skall bedriva reparationer av fordon och försäljning av fordons tillbehör ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I L. Gillbergs Bil & AC AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gillberg, Rickard Love som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmqvist, Emma Linnea som är född 1974 och har titeln Suppleant, Jansson, Karl Sonny som är född 1959 och har titeln Revisor, Revisionsbolaget i Gävle AB som är född och har titeln Revisor, .