Wåhlins Entreprenad i Sandviken Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Wåhlins Entreprenad i Sandviken Aktiebolag är ett av många företag som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som Wåhlins Entreprenad i Sandviken Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Wåhlins Entreprenad i Sandviken Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1998-01-01.

Wåhlins Entreprenad i Sandviken Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1998-10-06. Men sedan 1998-01-01 så har Wåhlins Entreprenad i Sandviken Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hansbog. 11, 811 32, Sandviken. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Wåhlins Entreprenad i Sandviken Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 026-253995.

Sandviken arbetar för att företag som Wåhlins Entreprenad i Sandviken Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Wåhlins Entreprenad i Sandviken Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom byggsektorn såsom reparation och underhåll av fastigheter. Asbestsanering. Utföra markarbeten grävning, schaktning och snöröjning. Utföra rivningsarbeten och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Wåhlins Entreprenad i Sandviken Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Wåhlins Entreprenad i Sandviken Aktiebolag och det är följande personer, Viikki, Kerstin Susanna Maria som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Viikki, Osmo Juhani som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Våhlin, Bo Tage som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Våhlin, Barbro Marianne Pauline som är född 1948 och har titeln Suppleant, Zakrisson, Rita Lilian Cecilia som är född 1961 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Wåhlins Entreprenad i Sandviken Aktiebolag är 556560-7610.