Eivinds Transportutbildning AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Eivinds Transportutbildning AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sandviken här finns det många olika Aktiebolag. Eivinds Transportutbildning AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Sandviken jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Eivinds Transportutbildning AB är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 556563-1206.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 026-271229 alternativt besöka eller skicka post till Eivinds Transportutbildning AB på följande adress Smala v. 7 B, 811 32, Sandviken.

Eivinds Transportutbildning AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I Eivinds Transportutbildning AB så sitter följande personer i styrelsen: , Eriksson, Gun Birgitta som är född 1943 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva utbildning inom transportbranscher, äga och förvalta värdepapper och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.