Ahrmans Produkter AB

Gävleborgs län

Information

Ahrmans Produkter AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Ahrmans Produkter AB finns. I Sandviken så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ahrmans Produkter AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Ahrmans Produkter AB har haft sedan 2005-11-10. Ahrmans Produkter AB har funnits sedan och 2005-04-21 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Ahrmans Produkter AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6973159.

Sandviken arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är Ahrmans Produkter AB Privat, ej börsnoterat.

Ahrmans Produkter AB har idag 556564-5552 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Ahrmans Produkter AB

Bolaget skall bedriva tillverkning, försäljning inklusive import och export av järnhandelsprodukter, tillhandahålla tjänster avseende underhåll och reparationer samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet och äga och förvalta fast som lös egendom. Dessutom bedriva frisk och skönhetsvård samt försäljning av dätill hörande produkter.

I Ahrmans Produkter AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ahrman, Yvonne Viola som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahrman, Ulf Micael som är född 1961 och har titeln Suppleant, Barle, Björn Christer som är född 1945 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .