Trebo Fritid eftr. Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Trebo Fritid eftr. Aktiebolag är ett av många företag som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som Trebo Fritid eftr. Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Trebo Fritid eftr. Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1999-02-09.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Årsundav. 100, 811 61, Sandviken. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Trebo Fritid eftr. Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 026-259901.

Sandviken arbetar för att företag som Trebo Fritid eftr. Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Trebo Fritid eftr. Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara att idka restaurangnäring, att anordna konferenser och fritidsaktiviteter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Trebo Fritid eftr. Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Trebo Fritid eftr. Aktiebolag och det är följande personer, Nyberg, Hans Urban som är född 1968 och har titeln VD, Nyberg, Hans Urban som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyberg, Kjell Erik Roger som är född 1954 och har titeln Suppleant, Johansson, Stig Michael som är född 1964 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Trebo Fritid eftr. Aktiebolag är 556565-2533.