Storviks Stationshus Förvaltning AB

Gävleborgs län

Information

Storviks Stationshus Förvaltning AB är ett bolag som finns i Sandviken. I Storviks Stationshus Förvaltning AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ruhne Eriksson, Lillemor Karolina som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Ulla Margit Birgitta som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Glimmerbeck, Lena Elisabeth som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lars Åke som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Pär Torsten som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Agda Kristina Juliana som är född 1947 och har titeln SuppleantFlood, Lars-Åskar som är född 1965 och har titeln Suppleant, Prenler, Bo Mikael som är född 1959 och har titeln Suppleant, Söderström, Erik Gustaf som är född 1946 och har titeln RevisorSöderströms Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Storviks Stationshus Förvaltning AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Storviks Stationshus Förvaltning AB på telefon 0290-12131.

Bolaget skall förvalta och utveckla Storviks Stationshus för Storviks och regionens bästa, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Storviks Stationshus Förvaltning AB av bolagstypen Aktiebolag.

Storviks Stationshus Förvaltning AB är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Storviks Stationshus Förvaltning AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Storviks Stationshus Förvaltning AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Storviks Stationshus Förvaltning AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 5 ledamöter och 4 suppleanter.

Storviks Stationshus Förvaltning AB har 556569-2539 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.