Bokrönet Fastighets AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och Bokrönet Fastighets AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Bokrönet Fastighets AB är ett av dem. Statusen för Bokrönet Fastighets AB är att Bolaget är aktivt.

Bokrönet Fastighets AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-05-21. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där företaget finns i jobbar för att företag som Bokrönet Fastighets AB ska trivas.

Bokrönet Fastighets AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Sandviken så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall förvärva, avyttra och förvalta värdehandlingar, aktier, fastigheter och mark, utföra byggverksamhet, utföra konsult- och utvecklingsarbeten inom bygg- och energiområdet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bokrönet Fastighets AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Bokrönet Fastighets AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Bokrönet Fastighets AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-253880.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Bokrönet Fastighets AB är Eriksson, Jan Ove som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Per Ove som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Löthman, Eva Gunilla som är född 1970 och har titeln Suppleant, Konradsson, Pär Wilhelm som är född 1973 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Bokrönet Fastighets AB har 556571-2089 som sitt organisationsnummer.