Främlingshem Holding AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom ekonomi, försäljning och organisation, äga och förvalta samt hyra ut entreprenadmaskiner, äga och förvalta fast egendom, äga och förvalta värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Främlingshem Holding AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sandviken så är Främlingshem Holding AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 1999-06-14 så skapades Främlingshem Holding AB och verksamheten är har F-skattsedel Främlingshem Holding AB har haft det sedan 1999-01-01.

Främlingshem Holding AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556571-8904 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sandviken.

Just nu är Främlingshem Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Främlingshem Holding AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Främlingshem Holding AB är Sjölander, Carl-Gerhard som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjölander, Ida Ingeborg Carolina som är född 1983 och har titeln Suppleant, Boman, Kurt Evald Gunnar som är född 1948 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .