Åshammars Hyvleri och Trävaru AB

Gävleborgs län

Information

Åshammars Hyvleri och Trävaru AB är ett av många bolag som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som Åshammars Hyvleri och Trävaru AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Åshammars Hyvleri och Trävaru AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2000-01-01.

Åshammars Hyvleri och Trävaru AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1999-09-13. Men sedan 2000-01-01 så har Åshammars Hyvleri och Trävaru AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Bakfallsv. 5, 812 94, Åshammar. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Åshammars Hyvleri och Trävaru AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0290-50137.

Sandviken arbetar för att bolag som Åshammars Hyvleri och Trävaru AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Åshammars Hyvleri och Trävaru AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva förädling och försäljning av trävaror ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Åshammars Hyvleri och Trävaru AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Persson, Bob Sven Paul Firman tecknas i förening av -Larsson, Kurt Gunnar -Skytt, Lars Olof Emanuel Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Åshammars Hyvleri och Trävaru AB och det är följande personer, Persson, Bob Sven Paul som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknare, Skytt, Lars Olof Emanuel som är född 1952 och har titeln VD, Skytt, Lars Olof Emanuel som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Per Arne som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bryngelsson, Erik Jonas som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekdahl Jönsson, Sven Anders som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot.Larsson, Kurt Gunnar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Helgesson, Lars Olov Ragnar som är född 1960 och har titeln Revisor, Henriksson, Mats som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant.Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Åshammars Hyvleri och Trävaru AB är 556575-5369.