Alséns Hotell AB

Gävleborgs län

Information

Alséns Hotell AB är ett bolag som finns i Sandviken. I Alséns Hotell AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Blomberg, Ulla Margareta som är född 1955 och har titeln VD, Blomberg, Ulla Margareta som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Alcén, Malte Per-Erik som är född 1959 och har titeln Suppleant, Walander, Anne-Marie som är född 1947 och har titeln Revisor, Walander Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Alséns Hotell AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Alséns Hotell AB på telefon 026-279900.

Föremålet för bolagets verksamhet är hotellverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Alséns Hotell AB av bolagstypen Aktiebolag.

Alséns Hotell AB är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Alséns Hotell AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Alséns Hotell AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Alséns Hotell AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Alséns Hotell AB har 556576-0450 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.