Arne Hedlund Förvaltning AB

Gävleborgs län

Information

556576-6911 är organisationsnummer för bolaget Arne Hedlund Förvaltning AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Arne Hedlund Förvaltning AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sandviken som är den kommunen som Arne Hedlund Förvaltning AB finns i.

Arne Hedlund Förvaltning AB har varit registrerat sedan 1999-10-13 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-11-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Arne Hedlund Förvaltning AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-11-28.

Arne Hedlund Förvaltning AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sandviken som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Arne Hedlund Förvaltning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Arne Hedlund Förvaltning AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Mossv. 41, 811 32, Sandviken

Bolaget skall idka förvaltning av värdepapper samt annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Arne Hedlund Förvaltning AB och det är Hedlund, Arne Kjell Ivar som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedlund, Evy Sylvia Maria som är född 1944 och har titeln Suppleant, Dackell, Karl Ola som är född 1949 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,