AB Sandvik Skogsfastigheter

Gävleborgs län

Information

AB Sandvik Skogsfastigheter är en verksamhet som finns i Sandviken. I AB Sandvik Skogsfastigheter finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hjelm, Bengt Thomas som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nyman, Bengt Lennart som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Severin, Bo Stefan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Westin, Johan Fredrik som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med AB Sandvik Skogsfastigheter så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå AB Sandvik Skogsfastigheter på telefon .

Bolaget skall köpa och försälja samt äga och förvalta skogsfastig heter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är AB Sandvik Skogsfastigheter av bolagstypen Aktiebolag.

AB Sandvik Skogsfastigheter är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

AB Sandvik Skogsfastigheter innehar ej F-skattsedel och AB Sandvik Skogsfastigheter är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-01-16.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för AB Sandvik Skogsfastigheter så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

AB Sandvik Skogsfastigheter har 556579-5464 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.