Hofors Värmebehandlings AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och Hofors Värmebehandlings AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Hofors Värmebehandlings AB är ett av dem. Statusen för Hofors Värmebehandlings AB är att Bolaget är aktivt.

Hofors Värmebehandlings AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-12-10. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där bolaget finns i jobbar för att bolag som Hofors Värmebehandlings AB ska trivas.

Hofors Värmebehandlings AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-04-12. I Sandviken så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva härdning och övrig värmebehandling av stål, förvaltning av och handel med fast egendom och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hofors Värmebehandlings AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-04-12.

Idag är Hofors Värmebehandlings AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Hofors Värmebehandlings AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Hegnell, Paul Anders -Piippola, Aarne Eelis.

De som är på något sätt har med Hofors Värmebehandlings AB är Engström, Bengt Håkan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hegnell, Paul Anders som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Piippola, Aarne Eelis som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Eliasson Löthman, Ingrid Kristina som är född 1960 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Hofors Värmebehandlings AB har 556580-9752 som sitt organisationsnummer.