J. Engborg Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva medicinsk rådgivning och upplysning via Internet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för J. Engborg Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sandviken så är J. Engborg Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 1999-12-29 så skapades J. Engborg Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel J. Engborg Aktiebolag har haft det sedan 2009-11-12.

J. Engborg Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-08-03

556581-1584 är organisationsnummret för företaget som finns i Sandviken.

Just nu är J. Engborg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med J. Engborg Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 026-270870 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom J. Engborg Aktiebolag är Engborg, Jan Håkan som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, von Holst, Margot Helena som är född 1951 och har titeln Suppleant, Eriksson, Ingrid Elisabeth som är född 1954 och har titeln Revisor, Eriksson, Karl Harry Börje som är född 1937 och har titeln Revisorssuppleant, Er Revision i Gävle AB som är född och har titeln Revisor, .