Anders Wiman AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall tillhandahålla tjänster och förmedla kunskaper beträffande främst management, produktutveckling, produktion och marknadsföring, dessutom ska bolaget idka författarskap, låta trycka och saluföra böcker, huvudsakligen rörande de ämnesområden vari förmedlas kunskaper, äga och förvalta fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Anders Wiman AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sandviken så är Anders Wiman AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 1999-12-03 så skapades Anders Wiman AB och företaget är har F-skattsedel Anders Wiman AB har haft det sedan 2000-03-27.

Anders Wiman AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-03-27

556581-1980 är organisationsnummret för företaget som finns i Sandviken.

Just nu är Anders Wiman AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Anders Wiman AB så går det att nå dem via telefon på 0290-51115 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Anders Wiman AB är Wiman, Karl Anders som är född 1961 och har titeln VD, Wiman, Karl Anders som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Ericsson, Rolf Åke som är född 1953 och har titeln Suppleant, Berling, Bengt Sune som är född 1935 och har titeln Revisor, .