Färghörnan i Sandviken Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Färghörnan i Sandviken Aktiebolag är ett företag som finns i Sandviken. I Färghörnan i Sandviken Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hansson, Sören Bror-Inge som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Fast, Karin Ejvor som är född 1955 och har titeln Suppleant, Lestander, Ida Anna Margareta som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Färghörnan i Sandviken Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Färghörnan i Sandviken Aktiebolag på telefon 026-255633.

Bolaget skall bedriva färghandel samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Färghörnan i Sandviken Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Färghörnan i Sandviken Aktiebolag är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Färghörnan i Sandviken Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-02-15 och Färghörnan i Sandviken Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-02-15.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Färghörnan i Sandviken Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Färghörnan i Sandviken Aktiebolag har 556583-0998 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.