Stefan O Andersson Förvaltnings AB

Gävleborgs län

Information

Stefan O Andersson Förvaltnings AB är ett av många företag som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som Stefan O Andersson Förvaltnings AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Stefan O Andersson Förvaltnings AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2001-12-31.

Stefan O Andersson Förvaltnings AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2000-02-21. Men sedan 2001-12-31 så har Stefan O Andersson Förvaltnings AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Stenbacksv. 5, 811 32, Sandviken. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stefan O Andersson Förvaltnings AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 026-248000.

Sandviken arbetar för att företag som Stefan O Andersson Förvaltnings AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Stefan O Andersson Förvaltnings AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva tryckeriverksamhet direkt och indirekt genom dotterbolag ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Stefan O Andersson Förvaltnings AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stefan O Andersson Förvaltnings AB och det är följande personer, Henningsson, Carin Elisabet som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Henningsson, Cajsa Josefin Linnea som är född 1988 och har titeln Ordinarie ledamot, Henningsson, Emma Kristin Elisabeth som är född 1990 och har titeln Ordinarie ledamot, Morelius, Carl-Erik som är född 1945 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Stefan O Andersson Förvaltnings AB är 556586-1720.