PT Falk Bilar AB

Gävleborgs län

Information

PT Falk Bilar AB är ett av många bolag som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som PT Falk Bilar AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

PT Falk Bilar AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2000-03-06. Men sedan 2000-09-12 så har PT Falk Bilar AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på PT Falk Bilar AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 026-253360.

Sandviken arbetar för att bolag som PT Falk Bilar AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för PT Falk Bilar AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva försäljning av nya och begagnade bilar och utföra bilreparationer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för PT Falk Bilar AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till PT Falk Bilar AB och det är följande personer, Nordenskiöld, Eva Margareta som är född 1946 och har titeln Likvidator, Nivard, Per Inge som är född 1967 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för PT Falk Bilar AB är 556587-0879.