Cambium AB

Gävleborgs län

Information

556588-8269 är organisationsnummer för företaget Cambium AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Cambium AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sandviken som är den kommunen som Cambium AB finns i.

Cambium AB har varit registrerat sedan 2000-03-31 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Cambium AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Cambium AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sandviken som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Cambium AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Lagerkvist, Carl Michael

Vill ni komma i kontakt med Cambium AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Kanalv. 10C, 194 61, Upplands Väsby

Bolaget skall bedriva handel med sågade och hyvlade trävaror samt förädlade trävaror främst via internet och i samband med detta förmedling av finansiella tjänster, försäkringar och godstransporter, förvalta värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Cambium AB och det är Lagerkvist, Carl Michael som är född 1957 och har titeln VD, Lagerkvist, Carl Michael som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Edström, Hans Ove som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Hans Karl Gunnar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Dackell, Karl Ola som är född 1949 och har titeln Revisor, Lestander, Ida Anna Margareta som är född 1947 och har titeln RevisorssuppleantGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,