H Å Bergqvist i Järbo AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns H Å Bergqvist i Järbo AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sandviken här finns det många olika Aktiebolag. H Å Bergqvist i Järbo AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Sandviken jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

H Å Bergqvist i Järbo AB är momsregistrerat sedan2001-10-29 och har organisationsnummer 556589-1370.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0290-71031 alternativt besöka eller skicka post till H Å Bergqvist i Järbo AB på följande adress Bränne Backe 2, 811 70, Järbo.

H Å Bergqvist i Järbo AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-10-29.

I H Å Bergqvist i Järbo AB så sitter följande personer i styrelsen: Bergqvist, Hans Åke som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Eriksson, Karin Maria som är född 1962 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall ha till föremål till för sin verksamhet att idka personaluthyrning, skogsavverkning och vinterväghållning samt idka därmed förenlig verksamhet.