Guldstenens Bensin & Service AB (Statoil)

Gävleborgs län

Information

I Sandviken finns det ett Aktiebolag som heter Guldstenens Bensin & Service AB (Statoil). Det finns flera bolag som liknar Guldstenens Bensin & Service AB (Statoil) i Gävleborgs län. Sandviken är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Guldstenens Bensin & Service AB (Statoil) är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-09-25 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 2000-05-25 så har Guldstenens Bensin & Service AB (Statoil) varit registrerat och sedan 2000-09-25 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Guldstenens Bensin & Service AB (Statoil) Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Guldstenens Bensin & Service AB (Statoil) så kan man gör det genom att posta ett brev till Årsundav., 811 61, Sandviken. Vi ni istället prata med Guldstenens Bensin & Service AB (Statoil) så kan ni göra det på 026-251497.

Bolaget skall bedriva bensinstation med kiosk, livsmedel och biluthyrning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Wahlund, Anders Birger som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlund, Maria Anette som är född 1968 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Forsling, Emil Ivar Mattias som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Guldstenens Bensin & Service AB (Statoil) har 556592-2365 som sitt organisationsnummer.