Främlingshem Miljö och Anläggning AB

Gävleborgs län

Information

Främlingshem Miljö och Anläggning AB är ett av många företag som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som Främlingshem Miljö och Anläggning AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Främlingshem Miljö och Anläggning AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-08-14.

Främlingshem Miljö och Anläggning AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2000-07-26. Men sedan 2000-08-14 så har Främlingshem Miljö och Anläggning AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Förrådsg. 8, 811 40, Sandviken. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Främlingshem Miljö och Anläggning AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 026-258900.

Sandviken arbetar för att företag som Främlingshem Miljö och Anläggning AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Främlingshem Miljö och Anläggning AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva entreprenad verksamhet inom bygg, markarbete, transport och köp och försäljning av biobränsle samt äga och förvalta värdepapper.

Firmatecknare för Främlingshem Miljö och Anläggning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Främlingshem Miljö och Anläggning AB och det är följande personer, Sjölander, Ulf Gerhard som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Pettersson, Per Mikael som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjölander, Ida Ingeborg Carolina som är född 1983 och har titeln Suppleant, Boman, Kurt Evald Gunnar som är född 1948 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Främlingshem Miljö och Anläggning AB är 556593-9997.