Engiz i Sandviken AB

Gävleborgs län

Information

556595-2511 är organisationsnummer för verksamheten Engiz i Sandviken AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Engiz i Sandviken AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sandviken som är den kommunen som Engiz i Sandviken AB finns i.

Engiz i Sandviken AB har varit registrerat sedan 2000-07-21 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-02-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för Engiz i Sandviken AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-02-10.

Engiz i Sandviken AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sandviken som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Engiz i Sandviken AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Engiz i Sandviken AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Torgg. 3, 872 30, Kramfors

Bolaget skall bedriva verksamhet med café, restaurang, pizzeria, pub och grill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Engiz i Sandviken AB och det är Tosun, Yusuf som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Tosun, Hanim som är född 1962 och har titeln Suppleant, Lestander, Ida Anna Margareta som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,