Black Invest AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Black Invest AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sandviken här finns det många olika Aktiebolag. Black Invest AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Sandviken jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

Black Invest AB är momsregistrerat sedan2002-08-15 och har organisationsnummer 556596-1801.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-8399669.

Black Invest AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-08-15.

I Black Invest AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Enfält, Bengt Olof Patrik som är född 1966 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska utföra utveckling och konsultationer avseende produktion, kvalitetskontroll och förädling inom jordbruks-, skogsbruk- och livsmedelsnäringarna. Bolaget ska också förvärva, äga, förvalta, utveckla och överlåta patent och andra immateriella rättigheter, exploatera samt upplåta licens- och tillverknings- rättigheter till sådana immateriella rättigheter. Bolaget ska också förvärva, äga, förvalta aktier i noterade såväl som onoterade bolag. Bolagets ska också förvärva, äga, förvalta fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska också utföra konsultationer och försäljning av framtagna produkter inom branscherna ovan.