Marin & Fritid i Gästrikland AB

Gävleborgs län

Information

Marin & Fritid i Gästrikland AB är ett av många företag som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som Marin & Fritid i Gästrikland AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Marin & Fritid i Gästrikland AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-06-13.

Marin & Fritid i Gästrikland AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2000-09-22. Men sedan 2002-06-13 så har Marin & Fritid i Gästrikland AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Riav. 3, 818 33, Valbo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Marin & Fritid i Gästrikland AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 026-132060.

Sandviken arbetar för att företag som Marin & Fritid i Gästrikland AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Marin & Fritid i Gästrikland AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva handel med båtar och tillbehör samt fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Marin & Fritid i Gästrikland AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Marin & Fritid i Gästrikland AB och det är följande personer, Backman, Jan Erik Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Backman, Lars Mikael som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Backman, Lars Olof Gunnar som är född 1946 och har titeln Suppleant, Walander, Anne-Marie som är född 1947 och har titeln Revisor, Walander Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Marin & Fritid i Gästrikland AB är 556597-9100.