Äventyrarna i Gästrikland Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av ledarledda aktiviteter, uthyrningsverksamhet, utbildning samt uppförande av utrustning och tillbehör inom äventyr, upplevelser och teambildning samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva mat- och kaffeservering samt catering.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Äventyrarna i Gästrikland Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sandviken så är Äventyrarna i Gästrikland Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 2000-12-04 så skapades Äventyrarna i Gästrikland Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556601-6019 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sandviken.

Just nu är Äventyrarna i Gästrikland Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Äventyrarna i Gästrikland Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 026-215300 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Äventyrarna i Gästrikland Aktiebolag är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .