Tele & Satteknik i Sandviken AB

Gävleborgs län

Information

Tele & Satteknik i Sandviken AB är ett av många bolag som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som Tele & Satteknik i Sandviken AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Tele & Satteknik i Sandviken AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-04-13.

Tele & Satteknik i Sandviken AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2001-02-14. Men sedan 2001-04-13 så har Tele & Satteknik i Sandviken AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Idrottsv. 8, 811 32, Sandviken. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tele & Satteknik i Sandviken AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 026-214445.

Sandviken arbetar för att bolag som Tele & Satteknik i Sandviken AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tele & Satteknik i Sandviken AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva försäljning och installation inom data-, tele- och elteknik, konsultation inom samma område avseende datanät och projektledning, förvaltning av fastigheter och värde- papper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Tele & Satteknik i Sandviken AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tele & Satteknik i Sandviken AB och det är följande personer, Johansson, Manfred som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Grawem, Per Ingel som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Leif Urban som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandin, Lars Håkan som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Leif Peter som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Tele & Satteknik i Sandviken AB är 556606-6436.