Järbo Svets & Press AB

Gävleborgs län

Information

556607-4745 är organisationsnummer för verksamheten Järbo Svets & Press AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Järbo Svets & Press AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sandviken som är den kommunen som Järbo Svets & Press AB finns i.

Järbo Svets & Press AB har varit registrerat sedan 2001-02-27 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-08-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Järbo Svets & Press AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-08-27.

Järbo Svets & Press AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sandviken som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Järbo Svets & Press AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Järbo Svets & Press AB så kan ni göra det på telefon genom 0290-71023 eller genom brev på följande adress:
Järbov. 993, 811 71, Järbo

Bolaget skall bedriva datakonsultationer inom mjukvara, uthyrning av lokaler, mekaniska verkstadsarbeten, ritningsarbeten, maskinreparationer främst inom entreprenadbranschen, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Järbo Svets & Press AB och det är Bergqvist, Karl Anders Ingemar som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Zakrisson, Markus Olof som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergqvist, Curt Ingemar som är född 1942 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Leif Peter som är född 1965 och har titeln Revisor, Wedin, Annika Maria som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor