CNC Lego Sandviken AB

Gävleborgs län

Information

556608-6210 är organisationsnummer för verksamheten CNC Lego Sandviken AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CNC Lego Sandviken AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sandviken som är den kommunen som CNC Lego Sandviken AB finns i.

CNC Lego Sandviken AB har varit registrerat sedan 2001-03-27 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-05-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för CNC Lego Sandviken AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-05-15.

CNC Lego Sandviken AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sandviken som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för CNC Lego Sandviken AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med CNC Lego Sandviken AB så kan ni göra det på telefon genom 026-273085 eller genom brev på följande adress:
Högbov. 67, 811 32, Sandviken

Bolaget skall driva mekanisk verkstad ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med CNC Lego Sandviken AB och det är Wretlind, Karl Jonas som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Wretlind, Susanne Elisabet som är född 1962 och har titeln Suppleant, Mattsson, Håkan Gunnar som är född 1960 och har titeln Revisor, Sanrev AB som är född och har titeln Revisor,