KAFO Marknadsföring AB

Gävleborgs län

Information

KAFO Marknadsföring AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där KAFO Marknadsföring AB finns. I Sandviken så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. KAFO Marknadsföring AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket KAFO Marknadsföring AB har haft sedan 2001-07-13. KAFO Marknadsföring AB har funnits sedan och 2001-07-13 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till KAFO Marknadsföring AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Källviksv. 33, 812 90, Storvik men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-2166532.

Sandviken arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är KAFO Marknadsföring AB Privat, ej börsnoterat.

KAFO Marknadsföring AB har idag 556609-7597 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för KAFO Marknadsföring AB

Bolaget skall bedriva marknadsföring, utföra sälj-och konsultuppdrag för tillverkare och grossister inom järnhandelssegmentet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I KAFO Marknadsföring AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Forsgren, Karl Axel som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Vestin Forsgren, Ingrid Rosalie som är född 1938 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Eva Malin Johanna som är född 1975 och har titeln Revisor, Sanrev AB som är född och har titeln Revisor, .