Gävleborgs Bevakning Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556616-0916 är organisationsnummer för företaget Gävleborgs Bevakning Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gävleborgs Bevakning Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sandviken som är den kommunen som Gävleborgs Bevakning Aktiebolag finns i.

Gävleborgs Bevakning Aktiebolag har varit registrerat sedan 2001-09-19 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-10-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gävleborgs Bevakning Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-10-12.

Gävleborgs Bevakning Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sandviken som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Gävleborgs Bevakning Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Gävleborgs Bevakning Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-6474191 eller genom brev på följande adress:
Kung Oscars v. 54, 812 90, Storvik

Bolaget skall utföra bevakningstjänster, livvakts- och personskyddstjänster. Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Gävleborgs Bevakning Aktiebolag och det är Jansson, Alf Christer som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Rönnkvist, Thomas Bo som är född 1973 och har titeln Suppleant, Engblom, Björn Lars-Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,