Wilhelmina Akademien Utveckling AB

Gävleborgs län

Information

556619-9096 är organisationsnummer för verksamheten Wilhelmina Akademien Utveckling AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wilhelmina Akademien Utveckling AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sandviken som är den kommunen som Wilhelmina Akademien Utveckling AB finns i.

Wilhelmina Akademien Utveckling AB har varit registrerat sedan 2001-12-12 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-12-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för Wilhelmina Akademien Utveckling AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-12-26.

Wilhelmina Akademien Utveckling AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sandviken som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Wilhelmina Akademien Utveckling AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Wilhelmina Akademien Utveckling AB så kan ni göra det på telefon genom 026-100155 eller genom brev på följande adress:
N. Skeppsbron 3 A, 803 10, Gävle

Bolaget skall bedriva utbildningsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Wilhelmina Akademien Utveckling AB och det är von Schéele Frid, Eva Anna Cecilia som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Blom, Rolf Mikael som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Ann-Margret som är född 1942 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Sjöberg, Leif Peter som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor,