Tång Entreprenad AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva maskinentreprenader, schaktningsarbeten, rivningar, byggnation och städning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tång Entreprenad AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sandviken så är Tång Entreprenad AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 2002-01-07 så skapades Tång Entreprenad AB och bolaget är har F-skattsedel Tång Entreprenad AB har haft det sedan 2002-05-09.

Tång Entreprenad AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-05-09

556620-2684 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sandviken.

Just nu är Tång Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Tång Entreprenad AB så går det att nå dem via telefon på 070-5441534 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tång Entreprenad AB är Tång, Tage Stefan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Tång, Päivi Kyllikki som är född 1970 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Leif Peter som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .