WINWIN Trotting AB

Gävleborgs län

Information

WINWIN Trotting AB är ett av många verksamheter som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som WINWIN Trotting AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

WINWIN Trotting AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-02-23.

WINWIN Trotting AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2002-01-08. Men sedan 2006-02-23 så har WINWIN Trotting AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på WINWIN Trotting AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 026-250350.

Sandviken arbetar för att verksamheter som WINWIN Trotting AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för WINWIN Trotting AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva tävlingsverksamhet, uppfödning samt handel med travhästar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för WINWIN Trotting AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till WINWIN Trotting AB och det är följande personer, Eriksson, Ulf Ingemar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kolgjini, Lulzim som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Mats Ingemar som är född 1940 och har titeln Suppleant, Boberg, Hans Joel som är född 1958 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för WINWIN Trotting AB är 556620-8020.