Temla i Sandviken AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och Temla i Sandviken AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Temla i Sandviken AB är ett av dem. Statusen för Temla i Sandviken AB är att Bolaget är aktivt.

Temla i Sandviken AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-01-19. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Temla i Sandviken AB ska trivas.

I Sandviken så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning avv barn- och ungdomskläder samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Temla i Sandviken AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-10-16.

Idag är Temla i Sandviken AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Temla i Sandviken AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-259977.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Temla i Sandviken AB är Franzén, Anna Mari-Louise som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Bornegrim, Claes Peter som är född 1967 och har titeln Suppleant, Lestander, Ida Anna Margareta som är född 1947 och har titeln Revisor, Zakrisson, Rita Lilian Cecilia som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Temla i Sandviken AB har 556620-9721 som sitt organisationsnummer.