Henriksson Villaförsäljning i Gävle AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Henriksson Villaförsäljning i Gävle AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sandviken här finns det många olika Aktiebolag. Henriksson Villaförsäljning i Gävle AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Sandviken jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Henriksson Villaförsäljning i Gävle AB är momsregistrerat sedan2002-04-16 och har organisationsnummer 556621-8953.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0290-71214.

Henriksson Villaförsäljning i Gävle AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-04-16.

I Henriksson Villaförsäljning i Gävle AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Henriksson, Karin Anita som är född 1948 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva byggentreprenadarbeten, fastighets- och värdepappersförvaltning samt köp, försäljning och förmedling av fastigheter och byggnader ävensom idka därmed förenlig verksamhet.