Storsjöstrands Trädgård AB

Gävleborgs län

Information

556622-8101 är organisationsnummer för verksamheten Storsjöstrands Trädgård AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Storsjöstrands Trädgård AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sandviken som är den kommunen som Storsjöstrands Trädgård AB finns i.

Storsjöstrands Trädgård AB har varit registrerat sedan 2002-01-30 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-02-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Storsjöstrands Trädgård AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-02-04.

Storsjöstrands Trädgård AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sandviken som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Storsjöstrands Trädgård AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Storsjöstrands Trädgård AB så kan ni göra det på telefon genom 026-255590 eller genom brev på följande adress:
Årsundav. 31, 811 61, Sandviken

Bolaget skall bedriva handelsträdgård samt äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Storsjöstrands Trädgård AB och det är Öling, Eva Agneta som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dufvenberg, Annelie som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Per Henrik som är född 1969 och har titeln Suppleant, Virkkunen, Arvo Hannu Jukka som är född 1958 och har titeln Suppleant, Holmgren, Jan Thomas som är född 1963 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor