Lino Industriteknik AB

Gävleborgs län

Information

Lino Industriteknik AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Lino Industriteknik AB finns. I Sandviken så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lino Industriteknik AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Lino Industriteknik AB har haft sedan 2006-08-01. Lino Industriteknik AB har funnits sedan och 2002-02-04 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Lino Industriteknik AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hammarbyv. 8, 812 30, Storvik men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0290-31996.

Sandviken arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Lino Industriteknik AB Privat, ej börsnoterat.

Lino Industriteknik AB har idag 556622-8325 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Lino Industriteknik AB

Bolaget skall bedriva maskintillverkning, byggnadssmide och diverse legoarbeten inom smide ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Lino Industriteknik AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Nils Arne som är född 1946 och har titeln VD, Andersson, Nils Arne som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlqvist, Lena Margareta som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Inger Anita som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlqvist, Bengt Olof som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Ersmarker, Hans Göran som är född 1958 och har titeln RevisorEr Revision i Gävle AB som är född och har titeln Revisor, .