Liweng AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall producera och distribuera värme (fjärrvärme), bedriva handel med biobränslen samt hyra ut lokaler ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Liweng AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sandviken så är Liweng AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 2002-03-06 så skapades Liweng AB och företaget är har F-skattsedel Liweng AB har haft det sedan 2005-11-17.

Liweng AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-03-19

556623-1451 är organisationsnummret för företaget som finns i Sandviken.

Just nu är Liweng AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Liweng AB så går det att nå dem via telefon på 070-5860018 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Liweng AB är Englund, Per Svante som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Liw, Bengt Erik som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Englund, Ann-Charlotte Elisabeth som är född 1956 och har titeln Suppleant, Liw, Eva Erika som är född 1938 och har titeln Suppleant, Hedström, Sten Börje som är född 1942 och har titeln Revisor, Samrev Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.