IZOMASKIN AB

Gävleborgs län

Information

IZOMASKIN AB är ett företag som finns i Sandviken. I IZOMASKIN AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindén, Per Åke som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Helmersson, Nils-Erik som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Wass, Stig Peter som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Åström, Eric Jörgen som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Helmersson, Lena Christina som är född 1958 och har titeln Suppleant, Kuhnlein, Maria Genoveva som är född 1959 och har titeln SuppleantHedström, Sten Börje som är född 1942 och har titeln Revisor, Samrev Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med IZOMASKIN AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå IZOMASKIN AB på telefon 0291-20680.

Bolaget skall bedriva maskinservice på isbanemaskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är IZOMASKIN AB av bolagstypen Aktiebolag.

IZOMASKIN AB är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

IZOMASKIN AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-03-11 och IZOMASKIN AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-03-11.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för IZOMASKIN AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Helmersson, Nils-Erik -Wass, Stig Peter

IZOMASKIN AB har 556623-5684 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.