Hammarby Laser AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och Hammarby Laser AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Hammarby Laser AB är ett av dem. Statusen för Hammarby Laser AB är att Bolaget är inaktivt.

Hammarby Laser AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-03-12. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där företaget finns i jobbar för att företag som Hammarby Laser AB ska trivas.

I Sandviken så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet att tillverka och försälja produkter och tjänster baserade på laserbearbetning främst gentemot verkstadsindustrin, dessutom utföra därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hammarby Laser AB inte är momsregistrerat.

Idag är Hammarby Laser AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Hammarby Laser AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 060-645018.

Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 1 ledamot och 1 suppleant..

De som är på något sätt har med Hammarby Laser AB är Jonsson, Bo Roger som är född 1949 och har titeln Suppleant, Söderström, Erik Gustaf som är född 1946 och har titeln Revisor, Söderströms Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Hammarby Laser AB har 556623-6005 som sitt organisationsnummer.