J-O Hägglunds Åkeri AB

Gävleborgs län

Information

J-O Hägglunds Åkeri AB är ett av många företag som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som J-O Hägglunds Åkeri AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

J-O Hägglunds Åkeri AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-03-04.

J-O Hägglunds Åkeri AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2002-03-05. Men sedan 2002-03-04 så har J-O Hägglunds Åkeri AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Byrängesv. 23, 811 92, Sandviken. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på J-O Hägglunds Åkeri AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5592444.

Sandviken arbetar för att företag som J-O Hägglunds Åkeri AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för J-O Hägglunds Åkeri AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet med inriktning på anläggningstransporter och vinterväghållning och därmed förenlig verksamhet samt äga och förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för J-O Hägglunds Åkeri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till J-O Hägglunds Åkeri AB och det är följande personer, Hägglund, Jens-Ola som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Petra Maria som är född 1973 och har titeln Suppleant, Eliasson Löthman, Ingrid Kristina som är född 1960 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för J-O Hägglunds Åkeri AB är 556624-3944.