Kvalitetsbyggen Gävle AB

Gävleborgs län

Information

Kvalitetsbyggen Gävle AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Kvalitetsbyggen Gävle AB finns. I Sandviken så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kvalitetsbyggen Gävle AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Kvalitetsbyggen Gävle AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Kvalitetsbyggen Gävle AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Korsåv. 14, 812 31, Storvik men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 026-103030.

Sandviken arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är Kvalitetsbyggen Gävle AB Privat, ej börsnoterat.

Kvalitetsbyggen Gävle AB har idag 556624-7838 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelseledamoten och suppleanten var för sig. är den som för stunden ansvarar för Kvalitetsbyggen Gävle AB

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse och konsultationer inom byggnadsbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Kvalitetsbyggen Gävle AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hellman, Hans Gustaf som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellman, Eva Annicka som är född 1956 och har titeln Suppleant, Morelius, Carl-Erik som är född 1945 och har titeln Revisor, Mattsson, Håkan Gunnar som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.