Brodins Entreprenad AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom mark- och skogsarbeten, utföra reparationer av maskiner och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Brodins Entreprenad AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sandviken så är Brodins Entreprenad AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 2002-05-22 så skapades Brodins Entreprenad AB och företaget är har F-skattsedel Brodins Entreprenad AB har haft det sedan 2002-06-06.

Brodins Entreprenad AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-06-06

556627-3412 är organisationsnummret för företaget som finns i Sandviken.

Just nu är Brodins Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Brodins Entreprenad AB så går det att nå dem via telefon på 026-216166 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Brodins Entreprenad AB är Brodin, Kjell Joel som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Brodin, Karl Stefan som är född 1968 och har titeln Suppleant, Lestander, Ida Anna Margareta som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .