AnnaCecilia AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och AnnaCecilia AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och AnnaCecilia AB är ett av dem. Statusen för AnnaCecilia AB är att Bolaget är aktivt.

AnnaCecilia AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-07-24. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som AnnaCecilia AB ska trivas.

AnnaCecilia AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-10. I Sandviken så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva produktutveckling, produktion och försäljning av konfektion och barnartiklar och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall äve äga och förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att AnnaCecilia AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-10.

Idag är AnnaCecilia AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med AnnaCecilia AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-6400633.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med AnnaCecilia AB är Thunstedt, Anna Cecilia som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Tannemark, Ove André som är född 1974 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Leif Peter som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

AnnaCecilia AB har 556627-6662 som sitt organisationsnummer.