Årsunda Livs Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Årsunda Livs Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Årsunda Livs Aktiebolag finns. I Sandviken så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Årsunda Livs Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Årsunda Livs Aktiebolag har haft sedan 2002-05-23. Årsunda Livs Aktiebolag har funnits sedan och 2002-05-23 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Årsunda Livs Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Nedre v., 810 22, Årsunda men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 026-290008.

Sandviken arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Årsunda Livs Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Årsunda Livs Aktiebolag har idag 556627-7520 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Årsunda Livs Aktiebolag

Bolaget skall bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i Sverige och annan därmed förenlig verksamhet.

I Årsunda Livs Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pettersson, Åke David som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Welander, Anna Bettina som är född 1974 och har titeln Suppleant, Thoresson, Nils Stefan som är född 1951 och har titeln Revisor, ABT Revision AB som är född och har titeln Revisor, .