Kulturmåleriet i Sandviken AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva gammeldags och modernt måleri, konsultering och rådgivning samt försäljning av gammeldags och modern färg, även renovering av fönster och montering av energiglas samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kulturmåleriet i Sandviken AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sandviken så är Kulturmåleriet i Sandviken AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 2002-08-31 så skapades Kulturmåleriet i Sandviken AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556630-6840 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sandviken.

Just nu är Kulturmåleriet i Sandviken AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Kulturmåleriet i Sandviken AB så går det att nå dem via telefon på 073-0709737 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kulturmåleriet i Sandviken AB är Nordenskiöld, Eva Margareta som är född 1946 och har titeln VD, Nordenskiöld, Eva Margareta som är född 1946 och har titeln Likvidator, .