KFG Holding AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och KFG Holding AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och KFG Holding AB är ett av dem. Statusen för KFG Holding AB är att Bolaget är inaktivt.

KFG Holding AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-08-22. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där bolaget finns i jobbar för att bolag som KFG Holding AB ska trivas.

I Sandviken så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta aktier, handel med aktier och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att KFG Holding AB inte är momsregistrerat.

Idag är KFG Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med KFG Holding AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-248220.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med KFG Holding AB är Knief, Erik Stefan som är född 1947 och har titeln VD, Knief, Erik Stefan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Fagerström, Jan Birger som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dahlund, Pär Sune som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårsell, Per Matsson som är född 1953 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

KFG Holding AB har 556631-7110 som sitt organisationsnummer.