Sandviken Fashion AB

Gävleborgs län

Information

Sandviken Fashion AB är ett av många bolag som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som Sandviken Fashion AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sandviken Fashion AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2002-09-05.

Sandviken Fashion AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2002-08-28. Men sedan 2002-09-05 så har Sandviken Fashion AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Smedsg. 11, 811 30, Sandviken. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sandviken Fashion AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 026-249848.

Sandviken arbetar för att bolag som Sandviken Fashion AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sandviken Fashion AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget ska bedriva verksamhet inom klädes- och smyckesbranschen samt förvalta värdepapper och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sandviken Fashion AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sandviken Fashion AB och det är följande personer, Ekblom, Lena Cecilia som är född 1974 och har titeln VD, Ekblom, Lena Cecilia som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedin, Dick Peter som är född 1971 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Leif Peter som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sandviken Fashion AB är 556631-9660.