Carls Invest i Sandviken AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och Carls Invest i Sandviken AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Carls Invest i Sandviken AB är ett av dem. Statusen för Carls Invest i Sandviken AB är att Bolaget är aktivt.

Carls Invest i Sandviken AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-11-11. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Carls Invest i Sandviken AB ska trivas.

Carls Invest i Sandviken AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-02. I Sandviken så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta bolag, bedriva handel med fordonskomponenter, konsultverksamhet inom företagsledning samt äga och förvalta fast egendom och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Carls Invest i Sandviken AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-02.

Idag är Carls Invest i Sandviken AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Carls Invest i Sandviken AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Carls Invest i Sandviken AB är Sjölander, Carl-Gerhard som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjölander, Ida Ingeborg Carolina som är född 1983 och har titeln Suppleant, Boman, Kurt Evald Gunnar som är född 1948 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Carls Invest i Sandviken AB har 556635-5383 som sitt organisationsnummer.